Rüyada yeşil bir göl görmek

Rüyada yeşil bir göl görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bir göl gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada yeşillikler arasında göl görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil göle girmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine yorulur.

Rüyada yeşillik göl görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına yorulur.

Rüyada yeşil göl görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir göl görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, elindeki imkanların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gölde yüzmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik ve göl görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına yorulur.

Rüyada yeşil göle düşmek onun istediği yoldan gideceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments