Rüyada yeşillikler arasında göl görmek

Rüyada yeşillikler arasında göl görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşillikler arasında göl gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz.

Rüyada yeşillikler arasında göl görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, günahların da affolacağına işarettir.

Rüyada yeşillikler arasında koşmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, paraya ve mala kavuşacağına inanılır.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillikler arasında gezmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşillikler arasında görmek gönlünce harcama yapmasına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret eder.

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, işlerinin günden güne bozulacağına delalettir.

Rüyada ekmek arası yeşillik görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşillikler arasında ev görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments