Rüyada yeşil göl görmek

Rüyada yeşil göl görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil göl gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Rüyada yeşillik ve göl görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde göl görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde göl görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil göl görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik göl görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil göl görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada yeşil gölde yüzmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillikler arasında göl görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments