Rüyada yeşillik ve göl görmek

Rüyada yeşillik ve göl görmek maddi imkânlarının artacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada yeşillik ve göl gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Rüyada yeşil bir göl görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillikler arasında göl görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik ve göl görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillikler içinde göl görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine alamet eder.

Rüyada yeşil gölde yüzmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil göle düşmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yeşillik içinde göl görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil göl görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments