Rüyada taşlı arazi görmek

Rüyada taşlı arazi görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, yeni yollara girileceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı arazi gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen gelişmeler veya programdaki ufak değişiklikler aslında her şeyin en iyisi için meydana geliyor.

Rüyada taşlı arazi görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arsa arazi görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arazi aracı görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ekili arazi görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına rivayet eder.

Rüyada arazi sulamak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine işaret eder.

Rüyada düz arazi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada boş arazide yürümek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada arazi görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, bazen de rahat geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments