Rüyada ekili arazi görmek

Rüyada ekili arazi görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada ekili arazi gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada ekili arazi görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalet eder.

Rüyada ekili domates görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine inanılır.

Rüyada ekili soğan görmek ele geçen paranın daha da artacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ekili çiçek görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, bolluk içinde yaşamaya delalet eder.

Rüyada sebze ekili tarla görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ekili sebze görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments