Rüyada arazinin yandığını görmek

Rüyada arazinin yandığını görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, canının sıkılacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arazinin yandığını gördüyseniz:

  • İlerleyebileceğiniz alanlara konsantre olmalısınız.

Rüyada arazinin yandığını görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş bir arazide koşmak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş arazide namaz kılmak parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçsuz bucaksız arazi görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, zahmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada taşlı arazi görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet eder.

Rüyada çorak arazi görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bir arazi görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada büyük bir arazi görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments