Rüyada yeri delmek

Rüyada yeri delmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, yaşam standartlarının artacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yeni kapılar açılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalettir.

Rüyada yeri delmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Rüyada yeri delmek yetki ve imza sahibi olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dil deldirmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada demir delmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü deldirmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada göbeğini deldirmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada burnunu deldirdiğini görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada delik delmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, yolculuğa çıkmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kulağını delmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments