Rüyada göbeğini deldirmek

Rüyada göbeğini deldirmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, sevdiği birine hediye alacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bereketli günler geçirileceğine, yaşamının uzun olacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , kişinin hayatının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada göbeğini deldirmek gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Rüyada göbeğini deldirmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, keyifli olacağına delalet eder.

Rüyada kulak deldiğini görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dudağını delmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Rüyada dil deldirmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada matkapla duvar delmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işarettir.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaş deldirmek allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnunu deldirdiğini görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, seyahatlere katılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments