Rüyada burnunu deldirdiğini görmek

Rüyada burnunu deldirdiğini görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada burnunu deldirdiğini gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bir karar vermek ya da tercihte bulunmak durumunda kalmanız olasıdır.

Rüyada burnunu deldirmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına delalet eder.

Rüyada burnunu deldirdiğini görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada duvari delmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada burun deldirmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada demir delmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada parmak delmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada dudak deldirmek bol muhabbette kalacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada matkapla duvar delmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments