Rüyada tükürdüğünü görmek

Rüyada tükürdüğünü görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, planların boşa gideceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, günah ve suç işleyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Rüyada böcek tükürmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işarettir.

Rüyada düşmanına tükürmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada konuşurken tükürmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına inanılır.

Rüyada balgam tükürmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gerçekten tükürmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada kurtçuk tükürmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan yüzüne tükürmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, inancının zayıflayacağına delalettir.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments