Rüyada siyah balgam tükürmek

Rüyada siyah balgam tükürmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah balgam tükürmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada siyah balgam tükürmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balgam tükürmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah balgam görmek işte de mutlu olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah balgam çıkarmak yeni bir yol çizileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada ağzından balgam atmak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulur.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments