Rüyada diş tükürmek

Rüyada diş tükürmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, geçimin kolaylaşacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada diş tükürmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada diş tükürmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş fırçalarken kan tükürmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada ağıza tükürmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğe tükürmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratına tükürmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafaya tükürmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye tükürmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments