Rüyada yeraltından su çıkarmak

Rüyada yeraltından su çıkarmak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına alamet eder.

Rüyada yeraltından su çıkarmak gördüyseniz:

  • Zamanı boşa harcamanız veya boş şeylerle vakit geçirmeniz karışıklıklara neden olabilir.

Rüyada yeraltından su çıkarmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, yeni bir yol tutulacağına rivayet eder.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek ailesinin de büyük olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltı suyu görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeraltında su görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeraltı canavarı görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeraltında olmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Rüyada yeraltından çıkmak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine yorulur.

Rüyada yeraltında gezmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments