Rüyada yeraltı canavarı görmek

Rüyada yeraltı canavarı görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeraltı canavarı gördüyseniz:

  • Size söylenenleri, sunulanları veya teklif edilenleri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada yeraltı canavarı görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işarettir.

Rüyada yeraltı şehri görmek sarsılacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeraltı suyu görmek insanların birbirine kenetleneceğine, allah katında güzel mükafatlar almasına inanılır.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yeraltında gezmek hileye ve fesada başvurmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işarettir.

Rüyada yeraltında ev görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yeraltına inmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada yeraltından su çıkarmak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments