Rüyada yeraltında ev görmek

Rüyada yeraltında ev görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada yeraltında ev gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde sıkışıklıklara bağlı sorunlar oluşabilir.

Rüyada yeraltında ev görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeraltında gezmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek işlerinin başarılı olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeraltında su görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada yeraltı suyu görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, borçların sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltından çıkmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına işarettir.

Rüyada kendini yeraltında görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeraltından su çıkarmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments