Rüyada yer yarığı görmek

Rüyada yer yarığı görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yer yarığı gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Rüyada yer yarığı görmek büyük borçlar alınacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarık toprak görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına işarettir.

Rüyada yarık duvar görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnını yarık görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada yarık dudak görmek zinde kalacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarık yol görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere tükürdüğünü görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına delalettir.

Rüyada yere sofra sermek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nezahat

Toprakta birşey emerken büyük bir yarık çıkıyor önüme onu doldurmak için çabalıyorum odun atıyorum içine dolduramıyorum bırakıyorum bıri yanıda kırmızı renk terlik görüyorum yanımdaki bir gel gidip alalım diyor elbiseler görüyorum ama almıyorum