Rüyada yarık duvar görmek

Rüyada yarık duvar görmek dualarına karşılık alacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarık duvar gördüyseniz:

  • Planlarınızı ihtiyaçlarınıza göre düzenlemelisiniz.

Rüyada yarık duvar görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer yarığı görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yarık dudak görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarık yol görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada karnını yarık görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yarık toprak görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, yokluk içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düz duvara tırmanmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, ileri gideceğine işarettir.

Rüyada koyu yeşil duvar görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments