Rüyada karnını yarık görmek

Rüyada karnını yarık görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalet eder.

Rüyada karnını yarık gördüyseniz:

  • Evde veya yakın çevrenizde olan biten şeyleri onaylamıyor olabilirsiniz.

Rüyada karnını yarık görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine tabir olunur.

Rüyada yer yarığı görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada yarık toprak görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yarık yol görmek yardımının olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada yarık dudak görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada yarık duvar görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne karnında cenin görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada kar ve dere görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments