Rüyada yarık dudak görmek

Rüyada yarık dudak görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarık dudak gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada yarık dudak görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer yarığı görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarık yol görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada karnını yarık görmek her şeyin sarpa saracağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada yarık toprak görmek büyük başarılar kazanılacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada yarık duvar görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek erkeğe dudaktan öpüşmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments