Rüyada evin duvarında çatlak görmek

Rüyada evin duvarında çatlak görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, kime gideceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalettir.

Rüyada evin duvarında çatlak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, istediği oranda da eğleneceğine delalettir.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına delalettir.

Rüyada çatlak duvar görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada duvar çatlağı görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işarettir.

Rüyada cam çatlağı görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanı çatlak görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, canının derdine düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments