Rüyada bahçede tavşan görmek

Rüyada bahçede tavşan görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, yeni yatırımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, vefa göstereceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işaret etmektedir.

Rüyada bahçede tavşan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya evinizle ilgili bir değişim olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bahçede tavşan görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çiftleşen tavşan görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada ölmüş tavşan görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil tavşan görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde tavşan görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı tavşan yakalamak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta tavşan görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments