Rüyada yeşil tavşan görmek

Rüyada yeşil tavşan görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, önemli bir makama terfi alacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, her zaman hürmet göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tavşan gördüyseniz:

  • Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada yeşil tavşan görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalettir.

Rüyada birçok tavşan görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan tavşan görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan ısırması görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulur.

Rüyada tavşan tutup bırakmak allah’a dua edeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalet eder.

Rüyada dağ tavşanı görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına inanılır.

Rüyada sarı tavşan görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, içebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arap tavşanı görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments