Rüyada ölmüş tavşan görmek

Rüyada ölmüş tavşan görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş tavşan gördüyseniz:

  • Daha önceden kestirilemeyen gelişmeler nelerin geride bırakılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada beyaz tavşan görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boz tavşan görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşandan korkmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü tavşan görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, lükse ve konfora kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev tavşan görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan sevmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk tavşan görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments