Rüyada yeni koltuk aldığını görmek

Rüyada yeni koltuk aldığını görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bilgiyle donanacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni koltuk aldığını gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırın.

Rüyada yeni koltuk aldığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kıl görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı traş olmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada koltuk alti killari görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işarettir.

Rüyada koltuk altı tüy görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments