Rüyada koltuk altı tüy görmek

Rüyada koltuk altı tüy görmek malında azalmaya, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, şansın döneceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı tüy gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar.

Rüyada koltuk altı tüyü görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı tüy görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı tüyü almak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında tüy görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada tüy aldığını görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni koltuk aldığını görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments