Rüyada koltuk altı kılı koparmak

Rüyada koltuk altı kılı koparmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, borçların hafifleyeceğine, mutluluğa ve neşeye, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Rüyada koltuk altı kılı almak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek hak yolundan ayrılacağına, mutluluk dolu haberler alacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kılı görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kılını görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, umutsuzluğa düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments