Rüyada yeni ekin görmek

Rüyada yeni ekin görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ekin gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu yenilemenize yardım edebilecek bir fırsat stresi azaltabilir.

Rüyada yeni ekin görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına alamet eder.

Rüyada yeni çıkan ekin görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekinezya görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada ekin taneleri görmek tamamen içine kapanacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet eder.

Rüyada sarı ekin görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ekin ekmek görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekin koç görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ekin biçtiğini görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, şöhret ve hayır getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments