Rüyada yeni çıkan ekin görmek

Rüyada yeni çıkan ekin görmek hayırlı haberler getireceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına inanılır.

Rüyada yeni çıkan ekin gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Rüyada yeni çıkan ekin görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeni ekin görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ekin biçildiğini görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekin hasat etmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, çok zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekin harmanı görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ekin elemek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, daha fazla başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada ekin ektiğini görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments