Rüyada ekin taneleri görmek

Rüyada ekin taneleri görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada ekin taneleri gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Rüyada ekin tanesi görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, içinin huzurla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin taneleri görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasında yürümek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulur.

Rüyada kuru ekin biçmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Rüyada ekin biçeni görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan ekin görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments