Rüyada ekinezya görmek

Rüyada ekinezya görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, ekonomik olarak kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada ekinezya gördüyseniz:

  • Bazı sözleri duymamazlığa gelmenizde fayda var.

Rüyada ekin içinde yürümek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ekin biçildiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ekin ektiğini görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada ekinezya görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ekin tarlasına görmek gergin olacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işarettir.

Rüyada olmuş ekin görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin suladığını görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments