Rüyada yeni damat görmek

Rüyada yeni damat görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, borçlanacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, zenginliğinin süreceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni damat gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilime rağmen, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belli plan veya projelerinizin dikkate alınmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada yeni damat görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat elbisesi görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada eski damadı görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada damat adayı görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birini damatlıkla görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada gelin damat resmi görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine işaret eder.

Rüyada kocasını damat görmek onlara çok bağlı olacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı damatlıkla görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments