Rüyada damat adayı görmek

Rüyada damat adayı görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada damat adayı gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada damat adayları görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski damat adayını görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damat adayını görmek sorunların günden güne azalacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada damat adayı görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, mal kayıpları da yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizde yüzerek adaya çıkmak kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, belaya ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada kayınvalide adayını görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Rüyada kayınvalide adayı görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments