Rüyada yeni beyaz gömlek giymek

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek hayır getirecek işlere girileceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir gömlek giymek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine delalettir.

Rüyada yeni gömlek giymek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine inanılır.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalettir.

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, bilgiyle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek rızık bolluğu içinde olacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments