Rüyada yeni gömlek giymek

Rüyada yeni gömlek giymek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni gömlek giymek gördüyseniz:

  • Olaylar karşınıza aniden çıkabilirler.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yeni gömlek giymek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine tabir olunur.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir gömlek giymek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işarettir.

Rüyada yeni bir gömlek almak umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işarettir.

Rüyada yeni bir gömlek görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni gömlek almak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, renk ve eğlence geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments