Rüyada yeni bir gömlek giymek

Rüyada yeni bir gömlek giymek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, zararını tamamen kapatacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir gömlek giymek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Rüyada yeni bir gömlek giymek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine delalettir.

Rüyada yeni gömlek giymek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına inanılır.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada yeni gömlek görmek yolunda huzurla devam edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalettir.

Rüyada yeni gömlek almak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına inanılır.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments