Rüyada yeni beyaz gömlek almak

Rüyada yeni beyaz gömlek almak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, kişinin iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak gördüyseniz:

  • Mütecaviz davranışlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni gömlek satın almak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalettir.

Rüyada yeni gömlek giymek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada yeni bir gömlek giymek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeni bir gömlek almak uzun süre bu durumun devam edeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni gömlek görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments