Rüyada yeni beyaz gömlek görmek

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, işlerin canlanacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yeni beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada yeni gömlek satın almak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni gömlek görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir gömlek giymek sevinçli ve güzel günler göreceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments