Rüyada yeni başörtü görmek

Rüyada yeni başörtü görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına alamet eder.

Rüyada yeni başörtü gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Rüyada yeni başörtü takmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni başörtü görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtü görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, rütbesinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü erkek görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, saygınlığına leke sürüleceğine işarettir.

Rüyada başörtülü insanlar görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada başörtü kaybetmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments