Rüyada yavru kediyle oynamak

Rüyada yavru kediyle oynamak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, adeta havalara uçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kediyle oynamak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Rüyada yavru kediyle oynamak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada köpek yavrusuyla oynamak kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz kediyle oynamak hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına inanılır.

Rüyada kediyle oynamak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedilerle oynamak verdiği sözleri tutacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde yavru kedi görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yavru kediden korkmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kedi ve yavruları görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments