Rüyada kedi ve yavruları görmek

Rüyada kedi ve yavruları görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerdeki karın artacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işarettir.

Rüyada kedi ve yavruları gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada bir sürü kedi yavrusu görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada yavru kedinin öldüğünü görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu ezmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve yavrusu görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Rüyada evin içinde yavru kediler görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine yorulur.

Rüyada sarı kedi yavrusu görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada yeni doğan kedi yavrusu görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments