Rüyada köpek yavrusuyla oynamak

Rüyada köpek yavrusuyla oynamak küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Rüyada köpek yavrusuyla oynamak gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Rüyada köpek yavrusuyla oynamak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kediyle oynamak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada köpeklerle oynamak kısa sürede başarısının artacağına, can bulacağına rivayet eder.

Rüyada köpekle top oynamak evlatlarının hayrını göreceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz köpekle oynamak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada köpek oynamak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekle oyun oynamak ev taşımaya, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kurt köpeğiyle oynamak sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments