Rüyada yavru keçi görmek

Rüyada yavru keçi görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sağlık içinde yaşanacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, zenginlik elde edeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yavru keçi gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Rüyada keçi yavrusu beslemek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Rüyada keçi yavrusu görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada keçi yavrusunu görmek işlerinde çok başarılı olacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yavru keçi görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi yavrusu almak zor bir duruma düşüleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru keçi görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments