Rüyada keçi yavrusu beslemek

Rüyada keçi yavrusu beslemek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, suç işleyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada keçi yavrusu beslemek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime odaklanmalısınız.

Rüyada keçi yavrusu beslemek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada keçi beslemek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada keçi beslediğini görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine inanılır.

Rüyada yavru kuşları beslemek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu beslemek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, anne babaya müjde verileceğine alamet eder.

Rüyada kedi yavruları beslemek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, insanların alım gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru timsah beslemek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, giderileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments