Rüyada keçi yavrusunu görmek

Rüyada keçi yavrusunu görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi yavrusunu gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun ya da hangi sonuca ulaşırsanız ulaşın sakin kalmalısınız.

Rüyada keçi yavrusu beslemek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi yavrusunu görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada keçi yavruları görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada keçi yavrusu görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş keçi yavrusu görmek hastalıkların şifa bulacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine işarettir.

Rüyada siyah yavru keçi görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments