Rüyada yavru balık tutmak

Rüyada yavru balık tutmak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, yoksul için zenginliğe, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, umutlarının tazeleneceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yavru balık tutmak gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada yavru balık tutmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işarettir.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak küslükleri gidereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Rüyada kedi yavrusu tutmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada yavru yılan tutmak hayatın belli bir düzene oturacağına, ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yavru tavşan tutmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi tutmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada balık yavrusu görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işarettir.

Rüyada akvaryum yavru balık görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments