Rüyada kedi yavrusu tutmak

Rüyada kedi yavrusu tutmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada kedi yavrusu tutmak gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada yavru kedi tutmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalettir.

Rüyada kedi yavrusu tutmak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru tavşan tutmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak sorunlarının artacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yavru balık tutmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada yavru yılan tutmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada yavru kedi sevdiğini görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada anne kedi ve yavrusunu görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments