Rüyada yavru tavşan tutmak

Rüyada yavru tavşan tutmak işsiz kalmaya, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru tavşan tutmak gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Rüyada yavru tavşan tutmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan beslemek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan öldürmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına işarettir.

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, nefsine uyacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yavruları görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments