Rüyada yastık altında bozuk para görmek

Rüyada yastık altında bozuk para görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yastık altında bozuk para gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz imajınızı etkileyebilir.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Rüyada yastık altında para görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastık altında para bulmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, anne baba duaları alınacağına işarettir.

Rüyada yastık altına para saklamak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Rüyada bozuk para ve altın görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada altın ve bozuk para görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bozuk para görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalettir.

Rüyada yastığa para saklamak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments