Rüyada bozuk para ve altın görmek

Rüyada bozuk para ve altın görmek sorunlarının yakında biteceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada bozuk para ve altın gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada altın ve bozuk para görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada altın bozuk para görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, helal rızık yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para ve altın görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bozuk para gömmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, hayatın düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasından bozuk para almak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk ve kağıt para bulmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet eder.

Rüyada çanta dolusu bozuk para görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments